January 16, 2009



UYARI


Tüm fikir ve görüşler yazarın kendisine ait olup hiçbir kuruma atfedilemez.
(biliyorum, bunu yazmak aslında komik ama neden yazdığımı tahmin ediyorsunuzdur)



Blog okuyucuları buradaki görüşleri kullanarak kendi risklerini alırlar. İşinizi ya da finansal durumunuzu etkileyecek kararlardan önce profesyonel bir danışmanlık almanızı öneririm.
(Üstad Mahfi Eğilmez'in blog kurallarından alıntı yaptım. Aslına bakarsanız, bloglara göre yatırım yapan kimseyle henüz tanışmadım)



Bu blogda yer alan yazı ve benzeri içerikleri kullanarak oluşturacağınız çalışmalarda, bloga ya da yazara atıfta bulunulması gerekmektedir. Herhangi bir makalenin ya da içeriğin tamamen yayımlanmasına yönelik talepleriniz için lütfen benimle okanyardimci@gmail.com adresinden iletişime geçiniz.
(evet, gerçekten izinsiz ya da referanssız kullananlar var! Paylaşmak güzeldir ancak bazı kuralları unutmayalım)



Dr. Okan YARDIMCI




WARNING

All opinions/views expressed in this blog are the author's own and do not reflect the view of any institution.
(I know, it's so funny to write this)



Your use of this blog is at your own risk. Before making any decision or taking any action that might affect your finances or business, you should consult a qualified professional advisor.
(I have never met a person who makes the investment decision based on blogs)



Fully or partially reproduced material (article or any other content) must be attributed to this blog with hyperlink. To request permission to publish the full article, content or material, please contact me at okanyardimci@gmail.com
(yes, some people are using without any ref. or permission!) 



Dr. Okan YARDIMCI